You are here

Σημαντική πιστοποίηση του CIIM για την «Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον»

01/12/2022 17:11

Με ικανοποίηση, τo Cyprus International Institute of Management (CIIM) ανακοινώνει την εξασφάλιση πιστοποίησης από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων για την «Εφαρμογή Καλών Πρακτικών για την Ισότητα Φύλων στο Εργασιακό Περιβάλλον».

Η σημαντική αυτή πιστοποίηση αποτελεί την αναγνώριση της φιλοσοφίας και των πρακτικών που ακολουθεί το CIIM, για εφαρμογή πολιτικών, οι οποίες διασφαλίζουν στο προσωπικό, συνθήκες ισότητας των φύλων, ισότητας ευκαιριών ανέλιξης και κατάρτισης, συμφιλίωσης επαγγελματικής και οικογενειακής ζωής, και ειδικότερα την αρχή της ίσης αμοιβής για ίδια εργασία ή εργασία ίσης αξίας ανεξαρτήτως φύλου.

Η πιστοποίηση παραχωρείται από τον Εθνικό Φορέα Πιστοποίησης Επιχειρήσεων μετά από ενδελεχή αξιολόγηση  των πρακτικών προώθησης της ισότητας των φύλων στον εργασιακό χώρο σε όλους τους τομείς και τις δραστηριότητες του οργανισμού.

Το CIIM επαναβεβαιώνει τη δέσμευσή του για συνεχή εξέλιξη και προώθηση των καλών πρακτικών που ακολουθεί με στόχο πάντα την εξασφάλιση ίσης μεταχείρισης και ίσων ευκαιριών ανεξαρτήτως φύλου στην εργασία τους.