You are here

Γνωρίστε τη GR8 Tech: Η εμπειρία και η τεχνογνωσία της Parimatch Tech ενσωματώνονται σε εξαιρετικές B2B λύσεις

25/01/2023 11:41

Στις 25 Ιανουαρίου 2023, μια νέα εταιρεία εισέρχεται στην παγκόσμια iGaming B2B αγορά. H GR8 Tech. Ως διάδοχος της Parimatch Tech — της εταιρείας που ανέπτυξε την πλατφόρμα και τις λύσεις μάρκετινγκ για την επωνυμία Parimatch — η GR8 Tech συνδυάζει 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά iGaming με έμφαση στις μακροπρόθεσμες συνεργασίες, τη δέσμευση και την απλή προσέγγιση στην παροχή εξαιρετικών gaming tech υπηρεσιών, για να ικανοποιήσει την ακόμη μεγαλύτερη φιλοδοξία των πελατών της.

Προερχόμενοι από ένα μεγάλο δίκτυο, γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τη συνεργασία με πελάτες B2C, κατανοούμε ξεκάθαρα τα προβλήματα των χειριστών και μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις με την εξέλιξή μας. Κατανοούμε ότι η επιχείρηση είναι ένας αγώνας στον οποίο οι μόνοι συνεργάτες που χρειάζεστε είναι οι GR8. Αυτό σημαίνει, εμάς.

Link to manifesto video

«Η δημιουργία της GR8 Tech είναι ένα πολυαναμενόμενο γεγονός, για το οποίο εμείς στην Parimatch Tech εργαζόμασταν με συνέπεια καθ’ όλη τη διάρκεια του 2022. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που βλέπω τους ανθρώπους της Parimatch Tech να ξεκινούν αυτό το νέο B2B ταξίδι. Είμαι πεπεισμένος ότι η εμπειρία και η τεχνογνωσία τους, υπό την καθοδήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου της GR8 Tech, Evgen Belousov, θα τους επιτρέψει να πραγματοποιήσουν όλους τους φιλόδοξους στόχους που θέτει η ίδια η εταιρεία», σχολίασε ο Maksym Liashko, πρώην CEO της Parimatch Tech.

Ο αγώνας μας στη βιομηχανία της παροχής υπηρεσιών στοιχήματος ξεκίνησε το 1994 με τη γέννηση της Parimatch — μιας παγκόσμιας επωνυμίας, γνωστής για το μαχητικό της πνεύμα και τις συνεργασίες της με κορυφαίους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, αθλητές και οργανισμούς esports. Εκτός από την ανάπτυξη της επωνυμίας Parimatch, ανακαλύψαμε και αναπτύξαμε τις δυνατότητες των τεχνολογιών για τη βιομηχανία. Το 2021, η τεχνογνωσία μας στις τεχνολογίες στοιχήματος και iGaming έγινε ζωτικής σημασίας, και η Parimatch Tech ιδρύθηκε για να καλύψει τη ζήτηση της επωνυμίας Parimatch για τεχνολογίες κατάκτησης νέων διαστάσεων.

Η πλατφόρμα μας χειρίζεται τα μέγιστα φορτία στοιχημάτων από οποιοδήποτε κορυφαίο αθλητικό γεγονός στον πλανήτη χωρίς διακοπή λειτουργίας. Για εμάς, είναι πλέον ώρα για μία νέα πρόκληση: την εξέλιξη της Parimatch Tech σε GR8 Tech.

Μπορούμε πλέον να παρέχουμε πλήρη τεχνολογική κάλυψη σε καθιερωμένες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στοιχήματος, συμπεριλαμβανομένων:

  • Μια πλατφόρμα GR8 iGaming με αθλητικό βιβλίο, σημείο πληρωμών, ευέλικτο API, εργαλεία CRM, διαχείριση παικτών, διαχείριση κινδύνων, πρόληψη απάτης, παιχνιδοποίηση και άλλα προσαρμοσμένα εργαλεία και υπηρεσίες.
  • GR8 BaaS (Business-as-a-Service), προσφέροντας μια έτοιμη επιχείρηση με λειτουργική δομή, βελτιωμένες διαδικασίες, λανσάρισμα μάρκετινγκ, σύστημα αναφοράς και πρώιμα οικονομικά αποτελέσματα.
  • Το franchise GR8 Parimatch, με το παγκοσμίως γνωστό brand Parimatch και την πλατφόρμα iGaming για ρυθμιζόμενες αγορές υπό πλήρη διαχείριση συνεργατών.

Επιπλέον, η GR8 Tech προσφέρει συμβουλευτικές υπηρεσίες, ενσωμάτωσης και λειτουργίας — όλα μέσω μιας κατάλληλης προσέγγισης one-stop-shop. Το αποτέλεσμα είναι ολοκληρωμένες, σταθερές, ανθεκτικές, προσαρμοστικές και εξαιρετικά επεκτάσιμες επιχειρηματικές λύσεις για εταιρείες iGaming, οι οποίες είναι εύκολο να ενσωματωθούν και να διαχειριστούν χωρίς την ανάγκη επίβλεψης ή παρείσφρησης.

«Η σημερινή αγορά του B2B iGaming είναι αρκετά κορεσμένη από προσφορές, ωστόσο στερείται σε μεγάλο βαθμό από συνέπεια, ευκολία και εξαιρετική εξυπηρέτηση. Είμαστε εδώ για να το αλλάξουμε αυτό και να θέσουμε μια νέα νόρμα στο τι σημαίνει ένα εξαιρετικό προϊόν. Η GR8 Tech συνθέτει εξατομικευμένες λύσεις παιχνιδιών που έχουν σχεδιαστεί για να εξελίσσονται και να ταιριάζουν στα μεταβαλλόμενα επιχειρηματικά περιβάλλοντα, επιτρέποντας έτσι στους συνεργάτες μας την ελευθερία της μελλοντικής σκέψης και του μακροπρόθεσμου σχεδιασμού. Και αυτό είναι το GR8!» δήλωσε ο CEO της GR8 Tech, Evgen Belousov.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες GR8 Tech έχουν ελεγχθεί ποιοτικά από τους παρόχους της Parimatch παγκοσμίως. Οι πελάτες της εταιρείας (Parimatch Ανατολικής Ευρώπης, PМІ, Parimatch United) χρησιμοποιούν με επιτυχία προϊόντα GR8 Tech σε 15 αγορές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων της Ουκρανίας, της Κύπρου, του Ηνωμένου Βασιλείου, του Καζακστάν, του Τατζικιστάν, της Τανζανίας, της Κένυας, της Νιγηρίας και πολλών άλλων χωρών σε όλη την Ευρώπη, την Ασία, και την Ωκεανία. Η επωνυμία GR8 Parimatch υποστηρίζεται από πολλούς παγκόσμιους συνεργάτες, συμπεριλαμβανομένου του Oleksandr Usyk, Parimatch Responsible Gambling Ambassador, τέσσερις ομάδες της Αγγλικής Πρέμιερ Λιγκ (Λέστερ Σίτι, Τσέλσι, Άστον Βίλα και Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ), και δύο κορυφαίους οργανισμούς esports (00Nation και Team Secret).

Η πρώτη offline επαφή της GR8 Tech με την παγκόσμια κοινότητα iGaming θα πραγματοποιηθεί στις 7-9 Φεβρουαρίου 2023, στο ICE London, στην αίθουσα συσκέψεων S10-425, όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, τον CTO και τον BD Manager της εταιρείας, να μάθουν περισσότερα για τη μεγαλύτερη τεχνολογία στην αγορά iGaming B2B και να είναι από τους πρώτους στο 2023 που θα αποκτήσουν τη GR8 Tech για τις επιχειρήσεις τους.

Σχετικά

Η GR8 Tech είναι ένας διεθνής πάροχος B2B με πλήρη τεχνολογική κάλυψη για καθιερωμένες επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών στοιχήματος, συμπεριλαμβανομένων των λύσεων πλατφόρμας iGaming, του franchise της επωνυμίας Parimatch και προσφορών Business-as-a-Service για μακροχρόνιες συνεργασίες.

Η τεχνογνωσία της GR8 Tech στη βιομηχανία της παροχής υπηρεσιών στοιχήματος βασίζεται στην 29ετή εμπειρία λειτουργίας και στην κληρονομιά της επωνυμίας Parimatch. Η πλατφόρμα GR8 Tech χειρίζεται εκατομμύρια ενεργούς παίκτες της Parimatch και παρέχει τις βέλτιστες πρακτικές της για την ανάπτυξη επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών στοιχήματος παγκοσμίως. Και για όσους σχεδιάζουν να εισέλθουν στην αγορά παροχής υπηρεσιών στοιχήματος, έχουμε μια μοναδική προσφορά Business-as-a-Service με έτοιμες τεχνολογικές λύσεις, υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες για την έναρξη και τη λειτουργία της νέας σας επιχείρησης.