You are here

Δεκάδες εξώδικα σε ποδηλάτες τον Ιανουάριο

02/02/2023 12:39

Σε 94 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες προχώρησαν τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου τον Ιανουάριο του 2023.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, τον Ιανουάριο στα πλαίσια της δραστηριότητάς τους τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης επαρχίας Πάφου προχώρησαν σε 94 εξώδικες τροχαίες καταγγελίες, πρόσφεραν σε 11 περιπτώσεις βοήθεια προς το κοινό, διεκπεραίωσαν καθήκοντα λήψης μέτρων ασφαλείας κατά την διάρκεια 5 εκδηλώσεων και παρείχαν σε 8 περιπτώσεις βοήθεια σε άλλα τμήματα και υπηρεσίες της ΑΔΕ Πάφου.

Επίσης διενήργησαν συνολικά 12 ανακοπές και ελέγχους ύποπτων οχημάτων και προσώπων, ελέγχους σε χώρους στάθμευσης για πρόληψη σπάσιμων γυαλιών αυτοκινήτων και κλοπών απ΄αυτά, παρείχαν συμβουλές σε ιδιοκτήτες καταστημάτων και άλλων υποστατικών για μέτρα ασφάλειας της περιουσίας τους και έδωσαν συμβουλές σε ντόπιους και τουρίστες όπου έπρεπε.

Τα μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου προχώρησαν κατά τον Ιανουάριο του 2023 στην αστυνόμευση της ευρύτερης περιοχής Γεροσκήπου και Χλώρακας, στην αστυνόμευση ποδοσφαιρικών αγώνων, στον έλεγχο παραλιών σε συνεργασία με τους κατά τόπους ναυαγοσώστες, στην ανταπόκριση επεισοδίων στο Επαρχιακό Γραφείο Ευημερίας Πάφου και άλλα.

Ο κ. Νικολάου ανέφερε πως η Ποδηλατική Αστυνόμευση λειτούργησε για πρώτη φορά το καλοκαίρι του 2017 και σήμερα δραστηριοποιείται σε όλες τις παράλιες πόλεις της Κύπρου.