You are here

Ενημέρωσε για τη δράση της για επίλυση προβλημάτων των ηλικιωμένων η ΕΚΥΣΥ Πάφου

02/02/2023 19:39

Για τη δράση της για επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι ηλικιωμένοι ενημέρωσε η ΕΚΥΣΥ στο περιθώριο του Επαρχιακού Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Πάφο, στις 30 Ιανουαρίου, με κύριο ομιλητή τον ΓΓ της Οργάνωσης Κώστα Σκαρπάρη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση "όλοι οι σύνεδροι κάκισαν την απαράδεκτη δήλωση του Προέδρου Αναστασιάδη ο οποίος μετά την Πανσυνδικαλιστική κινητοποίηση των εργαζομένων για την ΑΤΑ ειρωνεύτηκε την Γ.Γ. της ΠΕΟ, της μεγαλύτερης και πιο ιστορικής Συνδικαλιστικής Οργάνωσης του τόπου, αναφερόμενος στο πρόσωπό της ως «μια κυρία που φωνασκούσε», τη στιγμή που την παναπεργία διοργάνωσαν 12 συνολικά Συνδικαλιστικές Οργανώσεις και σε αυτήν μίλησαν οι επικεφαλής όλων των Συντεχνιών".

Ο ΓΓ της ΕΚΥΣΥ αναφέρθηκε επίσης στην "ανάλγητη συμπεριφορά της Κυβέρνησης η οποία τα τελευταία χρόνια με την απραξία και απροθυμία της, άφησε τα προβλήματα να ταλαιπωρούν και να βασανίζουν τους ηλικιωμένου" όπως είπε.

Στο συνέδριο απηύθυναν χαιρετισμό ο Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ Πάφου Ανδρέας Φακοντής και εκ μέρους της ΠΕΟ Πάφου ο Νίκος Σαββίδης. Το Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Πάφου Βαλεντίνος Φακοντής και ο Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας της ΠΕΟ Πάφου Κωστάκης Θεοδώρου, καταλήγει η ανακοίνωση.