You are here

Τέλος στις αιτήσεις για σχέδιο ηλεκτροκίνησης

13/03/2023 20:29

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Πέμπτη η περίοδος καταχώρησης αιτήσεων για το Σχέδιο Χορηγιών για προώθηση της Ηλεκτροκίνησης στην Κύπρο.

Σε σημερινή ανακοίνωσή του, το Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Οδικών Μεταφορών αναφέρει ότι σε σχέση με τις κατηγορίες χορηγίας Ε5 έως Ε15 αν υποβληθούν περισσότερες από τις προβλεπόμενες αιτήσεις, θα διεξαχθεί κλήρωση, η οποία για σκοπούς διαφάνειας θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά, χρησιμοποιώντας εφαρμογή σχεδιασμένη για διεκπεραίωση δίκαιης κλήρωσης, σε ζωντανή μετάδοση.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στις 17/3/2023 και ώρα 09:30, ενώ θα μεταδίδεται από τη σελίδα του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων στο Facebook.

Εξάλλου, αναφέρει ότι στην κλήρωση θα περιληφθούν όλες οι αιτήσεις, που έχουν καταχωρηθεί μέχρι την πιο πάνω μέρα και ώρα, εκτός από αυτές που ακυρώθηκαν αυτόματα κατά το στάδιο της καταχώρησης.

Όπως σημειώνει το Υπουργείο Μεταφορών η εγκυρότητα των αιτήσεων που καταχωρήθηκαν σε όλες τις κατηγορίες χορηγίας θα εξεταστεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης σε συνεδρία της μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης.

Επιπρόσθετα, αναφέρει ότι οι αιτητές των οποίων η αίτηση θα ταξινομηθεί στις προς έγκριση αιτήσεις, θα ενημερωθούν για την προκαταρκτική έγκριση που έχουν λάβει. 

Ο αιτητής καθίσταται δικαιούχος του Σχεδίου από την ημερομηνία της επιστολής προκαταρτικής έγκρισης.

Με βάση την πιο πάνω παράγραφο καλούνται οι αιτητές να αναμένουν την επιστολή προκαταρτικής έγκρισης, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια.