You are here

Η Property Gallery με το YOO Limassol στις Κάννες για την MIPIM 2023

17/03/2023 10:46

Η Property Gallery εκπροσωπεί το έργο YOO Limassol Inspired by Starck στην MIPIM 2023, τη μεγαλύτερη διεθνή διοργάνωση real estate, που λαμβάνει χώρα στις Κάννες μεταξύ 14-17 Μαρτίου 2023.  Η MIPIM συνεχίζει να αποτελεί το σημαντικότερο παγκόσμιο γεγονός για επαγγελματίες του χώρου απ’ όλα τα μέρη του κόσμου, στοχεύοντας να καθιερώσει χρήσιμες διασυνδέσεις και να αναπτύξει συνεργασίες που μπορούν να οδηγήσουν σε επενδυτικές ευκαιρίες.

Η εταιρεία, η οποία είναι μια από τις λιγοστές αναπτυξιακές εταιρείες στην Κύπρο που συμμετέχουν στην MIPIM 2023, περήφανα παρουσιάζει το έργο-ναυαρχίδα της, YOO Limassol Inspired by Starck, στη διεθνή διοργάνωση – ένα πολυβραβευμένο έργο, που έχει κερδίσει ήδη 9 διεθνή βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και δύο World Best για «International Leisure Development» και «International Residential Development».

H MIPIM είναι μια κορυφαία, ετήσια παγκόσμια διοργάνωση για real estate που προσελκύει κάθε χρόνο τους πιο σημαίνοντες παίκτες απ’ όλους τους κλάδους της παγκόσμιας αγοράς ακινήτων. Περισσότεροι από 23,000 επισκέπτες αναμένεται να παρευρεθούν στο Palais des Festivals στις Κάννες για την MIPIM 2023, με εκπροσώπους από 90 χώρες και 2,4000 εκθέτες.

Η κα Λύρα Αμβροσίδου, CEO της Property Gallery που παρευρίσκεται στην εκδήλωση ανέφερε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που λαμβάνουμε μέρος σε μια τέτοιας εμβέλειας διοργάνωση και είμαστε πραγματικά πολύ περήφανοι που εκπροσωπούμε την Κύπρο μέσω του ορόσημου έργου μας YOO Limassol Inspired by Starck. Αποτελεί μια ιδανική ευκαιρία για εμάς να παρουσιάσουμε το έργο μας, που φέρει μια διεθνή επωνυμία, σε τόσες πολλές χιλιάδες επισκεπτών και συμμετεχόντων και είμαστε σίγουροι ότι το πολυβραβευμένο έργο μας θα κερδίσει τις εντυπώσεις για ακόμα μια φορά».

Η MIPIM 2023 αναμένεται να προσελκύσει τουλάχιστον 20% περισσότερους συμμετέχοντες συγκριτικά με την περσινή διοργάνωση και αποτελεί μια εξαίρετη ευκαιρία για την Κύπρο να εκπροσωπηθεί σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην παγκόσμια σκηνή του real estate.