You are here

Ποντάρει στον 13ο μισθό η κινητή τηλεφωνία

10/12/2018 06:27

Κλίμα Χριστουγέννων επιχειρούν να φέρουν οι εταιρείες τηλεπικοινωνιών εντατικοποιώντας τις προωθητικές τους ενέργειες ενόψει των γιορτών και παρουσιάζοντας νέα προϊόντα με στόχο να κερδίσουν μέρος του 13ου που θα λάβουν τις επόμενες βδομάδες εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι.

Οι εταιρείες έχουν αρχίσει να διαφημίζουν τις χριστουγεννιάτικές τους προσφορές που περιλαμβάνουν κυρίως μειωμένο πάγιο και εκπτώσεις στις συσκευές που μπορούν να επιλέξουν οι καταναλωτές σε συνδυασμό με τα νέα τους συμβόλαια.

Η Cyta για όλο το μήνα Δεκέμβριο ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει δωρεάν μέχρι και διπλάσιο όγκο internet σε όλους τους συνδρομητές της στα προγράμματα RED καθώς και στα προγράμματα so easy plus με κάθε top up €10 και άνω.

Συγκεκριμένα η Cyta προσφέρει διπλάσιο όγκο για το βασικό της πρόγραμμα RED και BLACK. Το επιπλέον δωρεάν mobile internet θα δοθεί σε όλους τους υφιστάμενους πελάτες που στις 30 Νοεμβρίου είχαν πρόγραμμα RED, BLACK ή RED Family, ή που επέλεξαν ένα από αυτά τα προγράμματα κατά τη διάρκεια Δεκεμβρίου.

Η προσφορά ισχύει τόσο για φυσικά όσο και για νομικά πρόσωπα και ο δωρεάν όγκος είναι για χρήση τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, έχει επίσης προβεί σε ανακοινώσεις για δράσεις που προγραμματίζονται στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας για το 2019 ανακοινώνοντας την εφαρμογή του πιλοτικού δικτύου κινητής τηλεφωνίας νέας γενιάς 5G που θα υλοποιηθεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019.

Η MTN ανακοίνωσε ότι αυτά τα Χριστούγεννα δίνει την ευκαιρία σε όσους μεταφέρουν τον αριθμό τους σε συμβόλαιο κινητής να επωφεληθούν έκπτωσης 20% σε όποια συσκευή θέλουν.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις συσκευές smartphone, laptop ή tablet, με οποιοδήποτε πλάνο κινητής και βρίσκεται ήδη σε ισχύ από τις 19 Νοεμβρίου μέχρι τις 5 Ιανουαρίου 2019  ενώ, όπως διευκρινίζεται, ισχύει και για υφιστάμενους συνδρομητές για ανανεώσεις σε συγκεκριμένα πλάνα συμβολαίου.

Όπως διευκρινίζεται, η χριστουγεννιάτικη προσφορά έκπτωσης συσκευής ισχύει μόνο για νέους συνδρομητές με μεταφορά αριθμού σε οποιοδήποτε MTN πλάνo κινητής για ελάχιστη συνδρομητική περίοδο 24 μηνών και για υφιστάμενους συνδρομητές με ανανέωση συμβολαίου στα MTN πλάνα κινητής Unlimited 3 και Unlimited 6, για ελάχιστη συνδρομητική περίοδο 24 μηνών.

Στην προσφορά της MTN περιλαμβάνονται συσκευές όπως το Samsung Galaxy Note9, Huawei Mate 20 Pro, iPhone Xs και iPhone Xs Max, Huawei Mate 20 Lite και Samsung Galaxy Α7 του 2018.

Η Primetel αυτά τα Χριστούγεννα παρέχει δύο επιλογές στους πελάτες της προσφέροντας μέχρι και δώρα €1000 για τους νέους συνδρομητές.

Κάθε νέος συνδρομητής μπορεί, με βάση την χριστουγεννιάτική προωθητική καμπάνια της Primetel να επιλέξει μια συσκευή ή δωροεπιταγή αξίας μέχρι €1000 αναλόγως προγράμματος κινητής, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί σε συγκεκριμένα καταστήματα.

Η δεύτερη επιλογή που δίνεται στους καταναλωτές είναι η έκπτωση στο πάγιο συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας Primetel μέχρι 50%, σε συνδυασμό με το «χριστουγεννιάτικο δώρο» της Primetel το οποίο ποικίλει από smartwatches μέχρι, κάμερες, tablets και smartphones.

Η Cablenet αυτή την περίοδο προσφέρει τα πακέτα κινητής τηλεφωνίας με έκπτωση μέχρι και 50% στο παγιο για όλα τα 24μηνα συμβόλαια.

Σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρονται επιπρόσθετα δύο μήνες δωρεάν συνδρομής.

Της Μαρίας Χαμπή