NETIN

Annual General Meeting minutes

Annual General Meeting Minutes

Attachment:

1. Annual General Meeting Minutes

Non Regulated

Publication Date: 06/06/2019



Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η εταιρεία NETinfo Plc ανακοινώνει ότι στις 31 Μαΐου, 2019 πραγματοποιήθηκε η 18^{η} σύγκληση της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της εταιρείας στις 18:00 μ.μ., στα γραφεία της, Λεωφόρο Αγλαντζίας 23, 2108 Αγλαντζία. Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν 13 Μέτοχοι που εκπροσωπούσαν το 57,36% του εκδομένου μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας.

Η Ετήσια Γενική Συνέλευση ενέκρινε στην ολότητα τους, τις ελεγμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις και την Έκθεση των Ελεγκτών για το έτος που έληξε την 31^{η} Δεκεμβρίου 2018.

Τα ακόλουθα μέλη επανεκλέγηκαν, μέλη του Δ.Σ, οι κύριοι: Βάσος Αριστοδήμου, Πολύκαρπος Χατζήκυριακός, Ορλάντο Καστελλιάνος, Παύλος Ιωσηφίδης, Μιχάλης Καμμάς, Γιάννης Νινιός. Επισυνάπτονται τα σχετικά έντυπα σύμφωνα με το Άρθρο 135(2) του Περί Αξιών και Χρηματιστήριου Αξιών Κύπρου Νόμο.

Επιπρόσθετα, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε να εκλέξει ως νέα μέλη του Δ.Σ τους πιο κάτω: Ανδρέα Πετρίδη, Ζωή Ζαφειροπούλου, Νόντα Μεταξά, Κωνσταντίνο Κωνσταντίνου. Επισυνάπτονται τα σχετικά έντυπα σύμφωνα με το Άρθρο 135(2) του Περί Αξιών και Χρηματιστήριου Αξιών Κύπρου Νόμο.

Εγκρίθηκε ομόφωνα ο επαναδιορισμός των KPMG ως οι ελεγκτές της εταιρείας για το έτος 2019.

Πολύκαρπος Χατζήκυριακος

Γραμματέας **NETinfo Plc**