You are here

BidX1: Η επιτυχημένη δημοπρασία Οκτωβρίου επιβεβαιώνει τη δημοτικότητα της διαδικτυακής πλατφόρμας

03/11/2021 10:16
 
Την πώληση του 85% των διαθέσιμων ακινήτων πέτυχε κατά την πρόσφατη δημοπρασία της η κορυφαία διαδικτυακή πλατφόρμα επενδύσεων της Κύπρου, BidX1, με συνολική αξία αγοράς 3,4 εκ. ευρώ, δημιουργώντας ρευστότητα 7,2 εκατομμυρίων ευρώ.

Η δημοφιλής διαδικτυακή πλατφόρμα προσέλκυσε 82 ενεργούς πλειοδότες, συγκεντρώνοντας συνολικά 445 προσφορές και 26 πωλήσεις ακινήτων. Η δημοπρασία περιλάμβανε ένα ευρύ φάσμα ακινήτων σε άκρως προνομιακές τοποθεσίες σε ολόκληρο το νησί, που αποτελούν μοναδικές επενδυτικές ευκαιρίες.

Ο επικεφαλής της BidX1 Κύπρου, κ. Κρίτωνας Ονησιφόρου ανέφερε σχετικά, «Οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν μια καλή επένδυση μέσω της πλατφόρμας μας. Η διαδικτυακή μας δημοπρασία είχε ιδιαίτερη απήχηση σε όσους αναζητούσαν μια μόνιμη ή μια εξοχική κατοικία, ιδίως σε μια εποχή κατά την οποία το κόστος ανέγερσης καινούργιου κτιρίου έχει αυξηθεί σημαντικά. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που έχουμε αποφέρει τόσο θετικά αποτελέσματα.»

Το ευρύ φάσμα των ακινήτων που πωλήθηκαν δείχνει την ευελιξία του μοντέλου της BidX1. Η δημοπρασία περιλάμβανε προνομιακές κατοικίες στην πόλη της Λεμεσού, διαμερίσματα σε βολικές τοποθεσίες στη Λευκωσία και ευρύχωρες μονοκατοικίες σε ήσυχες εξοχικές τοποθεσίες. Αγοραστές έδειξαν επίσης ενδιαφέρον για μεγάλες εκτάσεις γης, ιδανικές για μελλοντικές τουριστικές ή επιχειρηματικές επενδύσεις.

«Τα αποτελέσματα φανερώνουν τη ζήτηση για ευέλικτες διαδικτυακές αγορές. Γίνεται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι οι αγοραστές επιθυμούν να αποκτήσουν ακίνητα με τον πιο πρακτικό και διαφανή τρόπο, μιας και έχουν εξοικειωθεί αρκετά με τη διαδικτυακή διαδικασία,» πρόσθεσε ο κ. Ονησιφόρου. «Τη συνεχή αύξηση της δημοτικότητας της πλατφόρμας στην Κύπρο αποδεικνύει και το γεγονός ότι στην πλειοψηφία τους οι επιτυχόντες πλειοδότες στη δημοπρασία της περασμένης εβδομάδας ήταν ντόπιοι. Ήδη προετοιμαζόμαστε για την επόμενη δημοπρασία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 17 Νοεμβρίου 2021

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα της BidX1 έχει διευκολύνει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία εύρεσης ακινήτων με βάση τα επενδυτικά κριτήρια του κάθε χρήστη. Η διαδικασία είναι γρήγορη και ασφαλής παρέχοντας εκ των προτέρων όλες τις σχετικές πληροφορίες διασφαλίζοντας  έτσι την εμπιστοσύνη τόσο των αγοραστών όσο και των πωλητών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν σε όλα τα τρέχοντα ακίνητα που διατίθενται στην ιστοσελίδα BidX1. Η εξειδικευμένη ομάδα των εμπειρογνωμόνων για εμπορικά και οικιστικά ακίνητα της BidX1 Κύπρου, κατέχοντας βαθιά γνώση της τοπικής αγοράς ακινήτων, είναι διαθέσιμη για να απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τις επερχόμενες πωλήσεις.  Για επικοινωνία με την ομάδα BidX1Κύπρου, παρακαλώ καλέστε στο 22 000 380 ή στείλτε ηλ. μήνυμα [email protected].