You are here

Η OTEnet Telecom συμβάλλει στην προσπάθεια του Συνδέσμου "Κάνε μια Ευχή"

18/12/2007 15:51
Η εταιρία τηλεπικοινωνιών OTEnet Telecom, στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης και με την ευκαιρία των γιορτών των Χριστουγέννων, διέθεσε το χρηματικό ποσό των €1000 στο Σύνδεσμο ‘Κάνε μια Ευχή’ αντί της αποστολής ευχητήριων καρτών σε συνδρομητές και συνεργάτες της. Η επιταγή αξίας €1000 παραδόθηκε στις 13 Δεκεμβρίου στα γραφεία της OTEnet Telecom από τον κ. Κυριάκο Μιχαήλ, Retail Services Sales Manager, στην κα. Χρύσω Πιτσιλίδου, λειτουργό του Συνδέσμου ‘Κάνε μια Ευχή’.

Ο Σύνδεσμος ‘Κάνε μια Ευχή’ είναι ο Παγκύπριος Σύνδεσμος για παιδιά με καρκίνο και άλλες συναφείς παθήσεις και ιδρύθηκε στην Κύπρο τον Νοέμβριο του 1997 από γονείς με παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, λευχαιμία και άλλες παθήσεις του αίματος. Βασικός στόχος του Συνδέσμου είναι η φροντίδα των ατόμων αυτών και η οικονομική, αλλά και ψυχολογική στήριξη των ιδίων και των οικογενειών τους.

Η εισφορά αυτή από την OTEnet Telecom συμβάλλει στην προσπάθεια του Συνδέσμου ‘Κάνε μια Ευχή’ και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, ότι η εταιρία νοιάζεται για τις ανθρώπινες αξίες, την καλύτερη ποιότητα ζωής που όλοι αξίζουμε, ειδικότερα αυτές τις γιορτινές μέρες.
Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την OTEnet Telecom, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.otenet.com.cy ή καλέστε στο 131.