You are here

SAP world tour 08: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το συνέδριο Επιχειρησιακής Τεχνολογίας

13/06/2008 14:32
Λευκωσία 11Ιουνίου 2008, Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του συνέδριου SAP World Tour 08 το οποίο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2008, στο ξενοδοχείο Hilton.

Το συνέδριο διοργάνωσαν η SAP Κύπρου και οι Εξουσιοδοτημένοι Συνεργάτες της στην Κύπρο: IBM Italia S.p.A., Cyprus Branch, HP Cyprus, AMS Ltd, SUPERNOVA Consulting Ltd, BS1 Ltd, CENTRIX Solutions Ltd και DATABEST Business Solutions Ltd.

Το συνέδριο το οποίο απευθυνόταν τόσο στις αναπτυσσόμενες εταιρείες με επίκεντρο την λύση SAP ERP όσο και στις μικρές και μικρομεσαίες εταιρείες με επίκεντρο την λύση SAP Business One, παρακολούθησαν στελέχη Οργανισμών και Επιχειρήσεων, μέλη των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας καθώς επίσης και στελέχη υφιστάμενων πελατών.

Ο σύγχρονος, διευρυμένος ρόλος των στελεχών των επιχειρήσεων και η αποτελεσματική επιχειρησιακή οργάνωση ήταν μερικά από τα θέματα των εισηγητών. Παράλληλα συζητήθηκαν οι δυνατότητες που προσφέρει η πληροφορική για την ενίσχυση της καινοτομίας και της επιχειρησιακής λειτουργικής υπεροχής ενώ παρουσιάστηκαν επιτυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα και βέλτιστες πρακτικές που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της κερδοφορίας και της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητας των κυπριακών επιχειρήσεων.

‘’Τόσο στην παγκόσμια όσο και στην Κυπριακή αγορά, η SAP παραμένει ο αξιόπιστος σύμβουλος των πελατών της. Με τα πλεονεκτήματα, της ενοποίησης και της επεκτασιμότητας, η SAP αποτελεί την ασφαλή επιλογή για τις επιχειρήσεις κάθε μεγέθους, προσφέροντας λύσεις που οδηγούν σε υψηλή απόδοση της επένδυσης (ROI) και χαμηλό κόστος λειτουργίας (TCO). Η επιλογή των λύσεων SAP από τις κυπριακές εταιρείες και οργανισμούς όχι μόνο επιβεβαιώνει την θέση μας αυτή αλλά και μας τιμά ιδιαίτερα. Επιπλέον, η SAP διαθέτει το πιο ισχυρό δίκτυο συνεργατών στο νησί με έξι πιστοποιημένους συνεργάτες οι οποίοι διαθέτουν άψογη κατάρτιση και μακρόχρονη πείρα σε διάφορους επιχειρηματικούς κλάδους.

Στόχος μας είναι πάντα η μέγιστη δυνατή αξιοποίηση της υποδομής η οποία μας προσφέρεται από την SAP και η διοργάνωση του συνεδρίου αυτού πραγματοποιήθηκε μέσα στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής’’, ανέφερε σε δηλώσεις του ο Country Sales Manager της SAP Κύπρου, κύριος Άλεξ Μουρατιάν.