You are here

Ολοκληρώνεται η θητεία Φ. Φυλακτού στο πηδάλιο ΠΟΕΔ

17/07/2020 11:41

Ολοκληρώνεται η παρουσία του Φίλιου Φυλακτού στο πηδάλιο της ΠΟΕΔ.

Σε ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο Φίλιος Φυλακτού αναφέρει ότι μετά και τη συνάντηση με την Έφορο Συντεχνιών, η ΠΟΕΔ προχωρά στις εκλογές που αναβλήθηκαν λόγω covid-19, στις 24 Σεπτεμβρίου 2020.

«Μια ημερομηνία που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες (π.χ. έναρξη νέας σχολικής χρονιάς κ.λπ.) όμως η απόφαση του Δ.Σ. είναι πλέον δεδομένη. Η δική μου έγνοια ήταν η ΠΟΕΔ να διεξαγάγει νομότυπες εκλογές στη βάση των προνοιών του Καταστατικού της. Κάτι που διασφαλίζεται μετά το πλαίσιο που έθεσε η Έφορος Συντεχνιών. Έτσι, ολοκληρώνεται και η δική μου παρουσία στην ΠΟΕΔ, όπως το έχω δηλώσει από τον περασμένο Ιανουάριο. Θητεία που θα ολοκληρωθεί στις 31 Ιουλίου, αφού η διαδοχή μου στην Προεδρία της ΠΟΕΔ μέχρι τις 24 Σεπτεμβρίου φαίνεται ότι κλείνει οριστικά πολύ σύντομα», προσθέτει.

Όπως αναφέρει, είναι σημαντικό να κλείνει ένας κύκλος και να δίνεται ευκαιρία και σε άλλα άτομα να δραστηριοποιηθούν και να προσφέρουν.

«Το φετινό καλοκαίρι, θα είναι εκλογικό και κάπως θερμό. Έτσι είναι οι διαδικασίες και πρέπει να τηρούνται. Έγνοια όλων μας όμως να είναι, πάνω από όλα, η ΠΟΕΔ μας», καταλήγει ο Φίλιος Φυλακτού, στην ανάρτηση του.