You are here

Νέες χρεώσεις Τρ. Κύπρου από 1η Φεβρουαρίου

25/11/2020 17:30

Σε αναθεώρηση των χρεώσεων της για φυσικά πρόσωπα και νομικές οντότητες προχωρά η Τράπεζα Κύπρου από την 1η Φεβρουαρίου. Οι αναθεωρήσεις θα επηρεάζουν λογαριασμούς καταθέσεων, αναλήψεις μετρητών άνω των €15.000, έκδοση και εξαργύρωση επιταγών, μεταφορές χρημάτων, κάρτες και άλλες υπηρεσίες φυσικών προσώπων και νομικών οντοτήτων.

Η τράπεζα σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι, σε περίπτωση που δεν συμφωνούν οι πελάτες με την επικείμενη αναθεώρηση στον Κατάλογο Προμηθειών και Χρεώσεων, έχουν το δικαίωμα, πριν την έναρξη, να τερματίσουν τους Λογαριασμούς Πληρωμών. Σε τέτοια περίπτωση, δεν θα υπάρχει οποιαδήποτε επιβάρυνση αναφορικά με τον τερματισμό των Λογαριασμών Πληρωμών.

Σημειώνεται επίσης ότι, σε περίπτωση που δεν ενημερώσουν την Τράπεζα για τη μη αποδοχή των επικείμενων τροποποιήσεων και δεν τερματίσουν τους Λογαριασμούς Πληρωμών μέχρι την 1 η Φεβρουαρίου 2021, θα θεωρηθεί ότι έχουν αποδεχτεί τις επικείμενες τροποποιήσεις του Καταλόγου Προμηθειών και Χρεώσεων.

Οι αναθεωρήσεις των χρεώσεων για τους λογαριασμούς πληρωμών έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Τράπεζας Κύπρου και χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, πελάτες που ανήκουν στην κατηγορία Νομικές Οντότητες και πελάτες που ανήκουν στην κατηγορία Φυσικά Πρόσωπα.