You are here

Πρωτοπόρος η Hellas Jet στην παροχή υπηρεσιών στον επιβάτη

10/06/2002 09:29
Πρόεδρος ΔΣ ΚΑ για την θυγατρική στην Ελλάδα

«Το μεγάλο στοίχημα»... Πως αλλιώς να χαρακτηρισθεί η φιλοδοξία και το όραμα του Προέδρου των Κυπριακών Αερογραμμών και των συνεργατών του για την θυγατρική εταιρία του Συγκροτήματος στην ελλαδική αγορά αερομεταφορών. Σύμφωνα με τον Χάρη Λοϊζίδη, η Hellas Jet όπως ονομάζεται, θα προσφέρει σαφώς καλύτερο προϊόν και υπηρεσίες στον επιβάτη από τις υπόλοιπες εταιρείες χαμηλών ναύλων.

«Καθαρή» και απαλλαγμένη από τις κακές νοοτροπίες και «αμαρτίες» της 55χρονης ιστορικής διαδρομής των Κυπριακών Αερογραμμών, η Hellas Jet θα είναι σε θέση να προσφέρει στον επιβάτη ένα καλύτερο προϊόν από αυτό που προσφέρει η πασίγνωστη Easy Jet, δηλώνει χωρίς δισταγμό ο επικεφαλής του κρατικού μας αερομεταφορέα.

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη του που παραχώρησε στην Stockwatch, ο κ. Λοϊζίδης περιγράφει, αναλύει και αποκαλύπτει τα συμπεράσματα ερευνών που διεξήχθησαν για λογαριασμό των ΚΑ και τα οποία οδήγησαν το Συμβούλιο του κρατικού μας αερομεταφορέα να μην υιοθετήσει το πετυχημένο μοντέλο Easy Jet.
Για πρώτη φορά, κάνει αναφορά στο σκεπτικό πίσω από τις ενέργειες και τη στρατηγική της εταιρείας για την δραστηριοποίηση της στην ελλαδική αγορά

Δεν αποκλείει μάλιστα, το ενδεχόμενο, στο μέλλον το Συγκρότημα των Κυπριακών Αερογραμμών εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν, να πωλήσουν πακέτο μετοχών της Hellas Jet.