You are here

Αναβολή πρεμιέρας τριών ξενοδοχείων

13/06/2018 07:18

Αναβολή στην αναβολή για τρία υπερπολυτελή ξενοδοχεία, των οποίων τα κατασκευαστικά έργα τράβηξαν περισσότερους μήνες από ότι είχε υπολογιστεί, με αποτέλεσμα να μεταφέρεται εντός του 2019 η πρεμιέρα τους.

Το πρώτο ξενοδοχείο που αναμενόταν πως θα δεχθεί τους πρώτους τουρίστες όπως είχε ανακοινωθεί εντός του Μαρτίου του τρέχοντος έτους και πήρε αργότερα αναβολή για τις 3 Σεπτεμβρίου, είναι το πολυτελές Parklane Hotel στη Λεμεσό.

Όπως δήλωσε στη StockWatch ο director of Sales and Marketing Κρατίνος Σωκράτους, η νέα ημερομηνία που έχει καθοριστεί για να υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες το πλήρες ανακαινισμένο ξενοδοχείο είναι στις 4 Μαρτίου 2019.

Το ξενοδοχείο το οποίο πριν δύο χρόνια πέρασε στα χέρια του ρώσου μεγιστάνα Roman Nikitin και μετονομάστηκε σε Parklane Luxury Collection Resort and Spa από Meridien, έτυχε πλήρης ανακαίνισης, το κόστος της οποίας ανήλθε στα €70 εκ.

Το πολυτελές ξενοδοχείο διαθέτει 274 δωμάτια και σουίτες, (222 δωμάτια – 52 σουίτες, από τις οποίες οι 24 θα διαθέτουν ιδιωτική πισίνα), συνεδριακό κέντρο, υπερσύγχρονη θεατρική αίθουσα, ballroom 1,000 τετραγωνικών, 10 εστιατόρια και μπαρ, 2,700 τετραγωνικά Thalasso Spa με 3 Russian Bagna σουίτες και 3 εξωτερικές πισίνες εκ των οποίων η μια με θαλασσινό νερό. 

Amavi Hotel

Από τις 29 Σεπτεμβρίου που αναμενότανε να λειτουργήσει το επίσης πολυτελές ξενοδοχείο Amavi στο παραλιακό μέτωπο της κάτω Πάφου, πήρε αναβολή για τις 23 Φεβρουαρίου 2019, όπως δήλωσε στη StockWatch η υπεύθυνη μάρκετινγκ της Kanika Hotels Χρυστάλλα Ζαχαρίου.

Το Amavi, θα είναι το πρώτο ξενοδοχείο στην Κύπρο το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για ζευγάρια, όπως υποδηλώνει και το λατινικό όνομα του Veni, Vidi, Amavi, «Ήρθα, είδα, αγάπησα».

Το ξενοδοχείο διαθέτει 155 πολυτελή δωμάτια, σπα, 4 εστιατόρια, 3 μπαρ, καφέ, 2 εξωτερικές και 1 εσωτερική πισίνα

Amara Hotel

Δύο αναβολές πήρε μέχρι στιγμής και το νεόκτιστο ξενοδοχείο Amara Boutique Hotel, πέντε αστέρων και 207 δωματίων στο παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού, ανατολικά στην περιοχή Αμαθούντας.

Η πρώτη ανακοίνωση ήταν πως θα άνοιγε τις πύλες του τον περασμένο Μάρτιο, αργότερα μετατέθηκε για το Σεπτέμβριο και σήμερα όπως ανέφερε η υπεύθυνη μάρκετινγκ τον Απρίλιο του 2019.

Radisson Blu Hotel

Πανέτοιμο για να δεχθεί τους πρώτους πελάτες αρχές Αυγούστου είναι όμως το ξενοδοχείο Radisson Blu της Λάρνακας, της γνωστής αλυσίδας ξενοδοχείων Carlson Rezidor Hotel Group (Radisson) όπως δήλωσε ο διευθυντής Χρίστος Κυριακίδης.

Το σημείο αναφοράς των Λαρνακέων που βρίσκεται στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού είναι 5 αστέρων, διαθέτει 106 δωμάτια και σουίτες, συνεδριακό κέντρο που θα βρίσκεται στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου, skybar, πισίνα στον 5ο όροφο και εστιατόρια πολυτελείας.

Παράλληλα, το πολυτελές Radisson Blu θα διαθέτει το δικό του μικρό mall, το Blu Plaza, με 15 καταστήματα και γνωστές επωνυμίες από brands και cafes. 

Της Ηρώς Ευθυμίου